5 anledningar till att strunta i Facebook och sociala medier

Tada! här är min första topplista. Eftersom jag är urgammal (nåja, 41) med Internet-mått mätt möter jag många jämnåriga som funderar på varför de ska bry sig om Facebook och sociala medier. Så här följer en lista med fem anledningar till att man kan strunta i det:

  1. Du har inga kollegor, släktingar, vänner eller bekanta som du bryr dig om eller som bryr sig om dig, och du vill inte ha några nya heller.
  2. Du känner i och för sig en handfull människor, men de är ointressanta och har inget att tillföra dig – men du vill ändå inte lära känna nya människor.
  3. Du har inget att tillföra någon, dvs du har inga intressen och kan inget och tycker inget. Om nåt.
  4. Du vet redan allt du behöver veta och kan redan allt du behöver kunna. Om allt.
  5. Du har verkligen inte tid – som i ”mer-att-göra-än-en-tvåbarnspappa-som-försöker-bli-vald-till-USAs-förste-svarte-president”-upptagen.

Watch this space – snart kommer företagsversionen av listan över anledningar för företag och organisationer att strunta i sociala medier

Annonser

4 svar

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Mary X Jensen and Nils Holmlöv, Anna Kelly. Anna Kelly said: RT @nilsholmlov: [Blogg] Min första topplista – 5 anledningar till att strunta i Facebook och sociala medier http://bit.ly/5YXQUj […]

  2. Fem stjärnor får du för detta inlägg!

  3. Tack så mycket, det är lite med glimten i ögat men jag tror faktiskt att de allra allra flesta kan få ut en hel del av sociala medier.

  4. […] som inte vill vara med på Facebook ska naturligtvis inte vara det. Självklart inte. Du kanske har goda skäl – men jag tror faktiskt inte […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: